Felnőtt csapat Labdarúgás

Lassan visszatérhetnek a hiányzók

Bár szombaton 3-1-es vereséget szenvedett csapatunk a Jászberény elleni felkészülési mérkőzésen, azért látja a pozitívumokat vezetőedzőnk.

  • Másfél nappal az NB II-es Szolnok elleni találkozó után fogadtuk a berényieket és játszottunk velük egy kimondottan nagy iramú, élvezetes meccset – foglalta össze tömören a véleményét Dorcsák Zoltán. – Ahogy a vendégek nyertek, ugyan úgy mi is nyerhettünk volna, hiszen megvoltak a lehetőségeink, de a fáradtság szemmel láthatóan kiütközött a játékosainkon a döntő pillanatokban. Túl közel volt egymáshoz a csütörtök esti, illetve szombat reggeli mérkőzés. Ha fordított sorrendben játsszuk a két meccset, akkor véleményem szerint legyőztük volna a Jászberényt, viszont kikapunk a Szolnoktól. Az eredmény számomra egyelőre másodlagos, sokkal inkább arra vagyok kíváncsi, ki, hogy viseli mentálisan a fáradtságot.

Ismét alig volt cserénk …

  • Valóban, de azért szép lassan visszatérhetnek hiányzóink. Barna Viktor egy felugrás után rosszul fogott talajt az edzésen, emiatt hagyott ki tréningeket, ma viszont már ott lehet a többiek között. Ábel Péter rúgást kapott a vádlijára, de szerencsére nem komoly a sérülése. Kertész Péter sérüléséből felépülve covidos lett. Mára meggyógyult, és külön ugyan, de elkezdi az edzéseket. Barna Béla sérülése után az orvosok azt mondták, 10-12 hét múlva kezdhet mocorogni. Az idő letelt, a bemelegítést a csapattal végzi, egyébként külön dolgozik.

Mi a helyzet a próbajátékosokkal?

  • Két fiatallal közel állunk a megegyezéshez, ők továbbra is velünk készülnek, a többiektől viszont elköszöntünk. Egyiküket ugyan tartóztattuk volna, de klubja pénzt kért azért, hogy elengedjék, így lemondtunk róla.

Csapatunk szerdán újabb felkészülési meccsen lép pályára, 18 órakor sz Eger gárdáját fogadja a műfüves pályán.

(Fotó: Agócs László/Jászberény)