Felnőtt csapat Labdarúgás

Ismét edzésben …

Véget ért a nyári szabadság játékosaink számára, a héten három ráhangoló edzéssel megkezdődik a felkészülés a következő idényre.

  • Az első gyakorláson még meglehetősen foghíjas volt a keret – tudtuk meg csapatunk vezetőedzőjétől, Dorcsák Zoltántól. – Az új fiúkról nem szeretnék nyilatkozni, hiszen egyelőre próbajátékon vannak, sorsukról csak az elkövetkező hetekben döntünk. Ugyanakkor a távozók már elköszöntek, s új klubjaik felé vették az irányt.

A távozásukat már korábban bejelentő Szabó Tamás (Martfű), a kölcsönszerződése lejárta után Szolnokra visszatérő Iván Milán, valamint Urbin Péter, Bíró Péter és Papp Norbert után biztossá vált, hogy Csiki Norbert és Balogh Krisztián Hajdúszoboszlóra igazol, Lakatos Kirill visszatér Törökszentmiklósra, és máshol folytatja a két kapus, Ladányi Patrik és Sándor Bence is.

A tavaszi keret magja azért megmarad, így többek között továbbra is csapatunkat erősíti Mészáros Norbert, Fehér Zsolt, Háda Zoltán, Szövetes Krisztián, Kalóz Ádám, Barzsó Attila, Vincze Patrik és Barna Viktor is.