Felnőtt csapat Labdarúgás

Az akarati tényezők dönthetnek az SBTC ellen

Vitathatatlan, nincs jó formában csapatunk. A vírusjárvány okozta nehézségek, a sérülések, eltiltások miatt nem volt egyszerű helyzetben vezetőedzőnk. Meglehetősen régen, még április közepén, a Tiszaújváros ellen gyűjtöttük be utoljára a három pontot, azóta négy vereség és két döntetlen áll a bizonyítványunkban.

  • Bár természetesen mindannyiunkat bántja a szerdai vereség, azt kell mondanom, az egri 1-2 vállalható eredmény. Ez azért más volt, mint a ceglédi vagy balassagyarmati zakó – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán. – Felvettük a harcot a hazai gárdával, az első félidőben helyzeteink voltak, a vezetést is megszereztük, de sajnos 1-0-nál kihagytuk a ziccert. Ha akkor sikerül növelni az előnyünket, másként alakulhatott volna a folytatás. A második felvonásban a hazaiak már ránk erőltették az akaratukat és végül megérdemelten fordítottak.

Az elmúlt meccsek botladozása talán még belefért, de vasárnap az SBTC ellen már nem szabad hibáznunk …

  • Nem vagyunk jó passzban, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a Kisvárdával, a Tiszakécskével, a Balassagyarmattal, az Egerrel játszottunk az elmúlt hetekben. Most találkozunk majd egy hasonszőrű csapattal. Ráadásul a Stécén lesz nagyobb a nyomás, hiszen csak győzelemmel tarthatja életben bent maradási reményeit. Neki a döntetlen is kevés, lévén megmarad köztünk a négypontos különbség. Természetesen nem ikszre játszunk, de tény, hogy a vendégeknek kell jobban kinyílniuk, s ezt igyekszünk kihasználni.

Azt mondta, hasonszőrű csapat lesz a vendégünk. Mi dönthet vasárnap?

  • Egyértelműen az akarati tényezők. Amelyik együttes jobban akarja a sikert, amelyik hajlandó lesz meghalni a pályán a három pontért, az örül majd a végén. Hiszem, hogy mi leszünk ezek …

A vasárnapi, hazai bajnoki találkozóra – pályánk felújítása miatt – Gyöngyösön kerül sor. A mérkőzés 18 órakor kezdődik. Reméljük minél több szurkolónk elkíséri csapatunkat ideiglenes otthonunkba!