Felnőtt csapat Labdarúgás

Tavasszal csak egy gólokat kapott a Gyöngyös

Eddig tulajdonképpen az elképzeléseink, pontosabban a realitás szerint alakult a bajnokság tavaszi forgatókönyve. Célunk, hogy most vasárnap, a Gyöngyös ellen is érvényesítsük a papírformát.

  • Nem valószínű, hogy gólzáporos meccset játszunk vasárnap délután – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A Gyöngyös sokkal szervezettebbé vált, mint volt a bajnokság első felvonásában. Ez különösen a védekezésén látszik, tavasszal mindhárom meccsén csupán egy, egy gólt kapott. Pedig nem is ásta be magát a saját tizenhatosára, nem is kimondott bunkerfocival lepte meg ellenfeleit. Nem lesz egyszerű feltörni hátsó alakzatát, fel kell készülnünk rá, hogy esetleg kevesebb helyzetünk lesz a szokásosnál. Azzal a kevés lehetőséggel viszont, akár egy lepattanó labdával is, de élnünk kell. Ugyanakkor nagyon figyelnünk kell hátul, nem adhatunk teret a zöld-fehérek támadásainak. Itt az élő példa előttünk, a listavezető Tiszakécske sem úszta meg kapott gól nélkül hazai pályán, s ez két pontjába került.

A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnoki találkozót a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött kell megrendeznünk.