Felnőtt csapat Labdarúgás

Téli játékoskeringő a Keleti csoportban

Amint ígértük, időről, időre beszámolunk szurkolóinknak az NB III Keleti csoportjában szereplő együttesek kereteinek változásairól. Miközben csapatunk Dorcsák Zoltán vezetőedző irányításával már javában dolgozik és Fehér Zsolt, valamint Fülöp Gergő érkezésének köszönhetően már eddig is jelentősen erősödött – ráadásul még további kiszemeltekkel vagyunk tárgyalásban -, riválisaink közül több klub kerete is gyengült az elmúlt napokban.

A 2020-21-es bajnokságot nagy reményekkel kezdő Eger gárdája két legjobbját is elveszítette a napokban. Az egykori válogatott védő, Vaskó Tamás és a gólerős szélső, Gresó Mátyás is az NB II-be szerződött. Ráadásul, mint a DVTK fiókcsapatát komolyan érintheti a diósgyőri klub napokban történt tulajdonosváltása is.

Megyei riválisunk, a szezon meglepetéscsapatának számító Jászberényi FC meghatározó játékosok sorát veszítette el. Albert Ádám a listavezető Tiszakécskéhez távozott, Hodgyai László a román III. osztályba igazolt, Fekete Márk és Olivér a futsal-válogatott mellett tették le voksukat a nagypályás focival szemben, Torkos Attila visszatért Taksonyba, Gergely Péter pedig csapatot keres magának. A legérzékenyebb veszteséget azonban minden bizonnyal a családi okok miatt távozó Szemere Balázs jelenti a kék-fehérek számára.

A Balassagyarmat négy játékosát veszítette el eddig: az egykori NB II-es gólkirály Hamar Ádám (RKSK), Katona Bence, Szabó Norman, illetve a kapus Megyeri Gábor tavasszal már nem a Nógrád megyei klubot erősíti.

(Fotó: Gacsal Péter)