Felnőtt csapat Labdarúgás

Tiszafüredi VSE-Füzesgyarmat 1-1 (0-1)

Ma délután hazai pályán fogadja csapatunk a Füzesgyarmat együttesét a bajnokság huszonkettedik fordulójának mérkőzésén.

Ahogy azt korábban jeleztük, Mészáros Norbert, Fehér Zsolt és Háda Zoltán is visszatért a keretbe, előbbi kettő a kezdőben kapott helyet, míg utóbbi a kispadon kezdi a találkozót. Ugyanakkor egy hiányzónk mégis lesz, Mácsai László nem tudta vállalni a mai játékot. Ezzel együtt is régen volt arra példa, hogy nyolc cserejátékos állt Dorcsák Zoltán vezetőedző rendelkezésére.

Tiszafüredi VSE-Füzesgyarmat 1-1 (0-1)

Lipcsey Elemér Sporttelep, vezeti: Borbás Bottyán (Bereczki Bence, Juhász Szabolcs)

TVSE: Tajti B. – Illés, Mészáros N., Fehér Zs., Kalóz (Ábel, 77.) – Bódis (Tomola, 82.), Vincze, Barzsó – Bojtos (Barna V., 65.), Szabó V., Barna B. (Skulka, 65.). Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Oltean, Nagy N., Márkus – Pohl (Bartók, 58.), Pataki, Bukor (Tóth B., 90.) – Raducu, Popescu, Cigan. Vezetőedző: Szabados Tamás.

1.perc: A napokban elhunyt dr. Fenyvesi Máté emlékének adózva gyászszünettel kezdődött a találkozó.

1.perc: Az első támadás a miénk: Bojtos Tamás lövését védte a vendégek portása.

3. perc: Már elkezdtek örülni szurkolóink, amikor Szabó Viktor lövése utat talált a gyarmati kapuba, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

Többet van csapatunknál a labda, mezőnyfölényben játszunk, de egyelőre nem sikerült feltörnünk a vendégek védelmét.

Nem nagyon tud kijönni a félpályáról a füzesgyarmati együttes, de most már jó lenne ha fölényünk gólban, gólokban is megmutatkozna.

24. perc: Ezt pedig már bent láttuk! Szabó Viktor szép cselsorozat után 20 méterről megcélozta a bal alsót, a labda be is ment volna, de Fildan óriási bravúrral odaért és védeni tudott.

29. perc: Először veszélyeztettek a vendégek. Kapu előtti tömörülés után Achim Sebastian épp, hogy elkerülte a hosszú felsőt.

34. perc: Tizenegyeshez jutott a vendégcsapat miután Popescu lábát összeakasztottuk a tizenhatoson belül. Cigan nem hibázott, 0-1.

A váratlanul bekapott gól nem törte meg csapatunkat, továbbra is megyünk előre, irányítjuk a játékot.

40. perc: Bódis 25 méteres lövésénél minden tudására szüksége volt Fildannak, de a gyarmati hálóőr bravúrral most is hárítani tudott.

A játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Csere nélkül folytatódik a második félidő.

Nagy lendülettel kezdtünk, irányítjuk a játékot.

59. perc: GÓL!!! Szabó Viktor jól indult be a védője mögé, jött is Kalóz Ádám jobblábas átadása, melyet remek átvétel után 8 méterről a hálóba bombázott, 1-1.

65. perc: Tovább megyünk a győzelemért. Kettőt cserél csapatunk: Bojtos Tamás helyére Barna Viktor, Barna Béla helyére Skulka Botond érkezik.

77.perc: Kalóz Ádámot Ábel Péter váltja a hajrára.

81. perc: Bódis sárga lapot kapott miután buktatta ellenfelét.

82. perc: Bódis helyére Tomola érkezett.

Teljesen beszorítottuk a vendégeket, de valahogy át kellene préselni a labdát a gólvonalon …

90. perc: Meccslabda? Szabó Viktor került óriási helyzetbe, de Fildan védte a ziccerét.

Három perc a hosszabbítás.

Vége a találkozónak. Csapatunk hiába játszott mindvégig nagy fölényben, csak egyszer tudta bevenni a remekül védő Fildan hálóját, ez pedig csupán az egyenlítéshez volt elég.

About Author