HÍREINK - Tiszafüred VSE

+36 30 938 6567
nemzet1@t-online.hu
EMBERI
MINISZTÉRIUMA
ERŐFORRÁSOK
EMBERI ERŐFORRÁSOK
MINISZTÉRIUMA
Tartalomhoz ugrás
2018. május 22.

Tiszafüred - Putnok
3:0
(Pesti 34', Székely 59', Székely 85')


Szemerkélő eső előzte meg legutóbbi mérkőzésünket. Hazai pályán a bajnoki harmadik helyezett Putnok csapatát fogadta Tiszafüred, a Lipcsey Elemér Sporttelepen. Biztató, amit láthattunk...

IDŐVONAL

10. PERC Az első tíz percben óvatosan játszott mindkét fél. Tapogatózás jellemezte az első perceket. Mindkét csapat vezetett szervezett, jól felépített támadásokat, de - egy füredi akciót kivéve - a komoly helyzetek elmaradtak.

15. PERC Bizonytalan labdakezelésünk miatt a vendégcsapat veszélyeztetett, de a szerencse velünk volt. Ezután egy kontrából vezettünk támadást a jobb szélen, Csábi lövését bravúrosan védte a putnoki kapus.

20. PERC Szöglet után kb. egy-két percig a füredi kapu előtt folyt a játék, de komolyabb helyzet nem alakult belőle.

Eddig igazi, kemény, fizikális játék zajlott a pályán. Jól mutatja ezt az egy félidő alatt kiosztott két sárga lap.

30. PERC Néhány perc leforgása alatt három lerohanást is vezettünk. Egy les miatt, kettő az utolsó védőkben akadt el. A hazai szurkolók megállás nélkül hajtják a csapatot. Zúg a „HARCOLJATOK! HARCOLJATOK!

32. PERC Füredi játékos a földön. Csábi hagyta el a pályát. Szerencsére semmi komoly, fél perc múlva visszatért.

34. PERC !!! GÓÓÓL !!! Pesti hatalmasat hajt és küzd védőjével, a jobb szélen. Pár méteren a labda kétszer is gazdát cserélt. Jól helyezett lövés után rezdül a vendégkapu hálója. 1:0

A következő percekben is többnyire a Putnok térfelén folyt a játék. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk a vendég védelmet.

FÉLIDŐ

51. PERC Ismét helyzetbe kerültünk, a putnoki hálóőr védett.

Fordulás után jól telt az első negyed óra. Kreatívan, ám kicsit pontatlanul játszottunk. A kiharcolt és kialakított helyzeteket sajnos nem sikerült újabb gólra váltani. Legalábbis az 59. percig...

59. PERC !!! GÓÓÓL !!! Székely Dávid kisebb kavarodás után hatalmas gólt lőtt ballal. A nézőtér majd felrobbant, a játékosok felszabadultan ölelték egymást. Rég nem látott hangulat a Lipcsey Elemér Sporttelepen. 2:0

Egy perccel később szöglet utáni fejest hárított a putnoki kapus. Néhány perc alatt hármat cserélt a Putnok, meg is látszott a játékuk képén. Frissebben, bátrabban mozgott a csapat. Szerencsére veszélyes helyzetekig nem jutottak el, a füredi védelem rendszerint jól zárt.

75. PERC Szalánczi volt kénytelen védeni egy középen érkező támadást. Erre mi is letámadással, helyzettel válaszoltunk. A putnoki hálóőr majdnem a tizenhatosig jött fel védeni/szerelni.

85. PERC !!! GÓÓÓL !!! Székely (I.) Dávid szerezte meg a TVSE harmadik gólját. 3:0

89. PERC Jobb oldalon vezettünk támadást, ismét a vendég kapusnak kellett hárítani.

A vendégek az utolsó másodpercekig küzdöttek, mindkét oldalon fújt szabálytalanságot a bíró. A győzelemmel nagy súly esett le a játékosok válláról, reméljük valami pozitív széria kezdetét láthattuk... A következő ellenfél - egy hét múlva - a középmezőnyben tanyázó Nyírbátor lesz. Idegenben lépnek majd pályára a fiúk!

EDZŐI ÉRTÉKELÉS
- Azt csinálták a játékosok, amit kértem tőlük. Nagyot küzdöttek, hajtottak és sikerült értékesíteni a meglévő helyzeteket. A következő mérkőzésen már a piros lap miatt hiányzó Sebe is visszatérhet - értékelt a lefújás után Zoran Kuntic, vezetőedző.


HAJRÁ FÜRED!           
          Nevezés a 2018-as

     TISZAFÜREDI HALASNAPI

           Strandfoci Kupára


Copyright © 2018 Tiszafüredi VSE
Vissza a tartalomhoz