HÍREINK 2019 - Tiszafüred VSE

+36 30 938 6567
nemzet1@t-online.hu
EMBERI
MINISZTÉRIUMA
ERŐFORRÁSOK
EMBERI ERŐFORRÁSOK
MINISZTÉRIUMA
Tartalomhoz ugrás
HÍREINK
2019. 09. 12.

Tiszafüred – Törökszentmiklós  2 : 0

Rendezett  Sporttelep, gondozott  foci pálya, új elit kategóriás  LED fal eredményjelző  és  300 néző  várta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi rangadójának kikiáltott találkozót Tiszafüreden. Hiszen az első és második helyezett, eddigiekben veretlen két  csapat találkozott a Lipcsey Elemér Sporttelep  felújított  létesítményében.
Tetszetős volt a  nézők  számára,amint a LED falas kivetítőn a hazai csapat  fényképes név szerinti  bemutatását  oldották meg a szervező Egyesület segítői. Ilyet  csak  NB -s  mérkőzéseken lehet  látni.
Támadólag lépett fel a  vendég Törökszentmiklós gárdája. Főleg a rutinos  nem  túl fiatal, de  annál rutinosabb  játékosai vezérletével.

Gusztafik Péter jól és keményen  szervezte a hátsó alakzatot, Ulvicki Mihály  vállalta a középpálya  irányítását, szeme volt a labdáinak, jól hozta helyzetbe Benedek Nándort és Kovács Tamást, akik igyekeztek veszélyeztetni a hazai  kapu  előtt. Erre azonban figyeltek az NB II-es Siófoktól érkezett  Fehér  Zsolt középhátvéd  által  dirigált füredi védők és az Ulvicki testvér pár  másik tagja Attila, ugyanis  a hazai kaput  védte szokásához híven nem is rosszul.

Jól megértette egymást  a 19 éves Dáné Szebasztián két  szélső védőjével Szövetes Krisztiánnal és Csábi Norberttel, akik Fehér Zsolttal alkották a füredi védő négyest. Kezdeti vendég  helyzetek után  támadóbb lett a  Dorcsák legénység is, eredményességük  a 35. percben az új  Erdélyi fiú a 20 éves Csifó István találatával vezetéshez juttatta  a Tiszafüredet. 1 : 0
Igazi rangadó jelző  volt érvényes a találkozóra végig. Nem adta fel szünet után sem a Törökszentmiklós. Egymásnak  feszültek  a csapatok, gólra  törően játszottak. Olykor  keményedett is  a folytatás, de Bán János játékvezető és társai  kézben tartották a  mérkőzést. A 66. percben aztán újból a  füredi újonc fiatal reménység Csifó  talált a  kapuba. 2 : 0.

Ezzel eldőlt  a mérkőzés, nem  sikerült  gólt  szereznie a vendégeknek, a hazaiak  több ziccert is hibáztak még a kapu előtt.
Kiemelkedett a  vendégek közül : Benedek Nándor, Héder Róbert, Ulvicki Mihály,  és  kapusuk Szabó Gergő, aki  sokat tett a  nagyobb arányú vereség elkerüléséért.
Tiszafüredieknél : Ulvicki Attila, Csábi Norbert, Csifó István és a hetek óta mezőny legjobbjának talált  Szabó Tamás  produkált  többet ,de az egész hazai  csapatot  jónak lehet  kihozni.
Hűséges közönsége ünneplése  kísérte  öltözőbe a sikeres tiszafüredi csapatot, akik így  jelenleg  három ponttal  többel, ellenfelük előtt vezetik a bajnoki tabellát.
Örömteli, hogy  a  megfiatalított átlag életkorban 24 éves  hazai csapat, egyre jobban  kezd  összeszokni.
Jól veszik az akadályokat  és  biztatóak a rangadón nyújtott teljesítményük  is.

Várjuk a  jó  folytatást !Copyright © 2018 Tiszafüredi VSE
Vissza a tartalomhoz