INTERJÚK - Tiszafüred VSE

+36 30 938 6567
nemzet1@t-online.hu
EMBERI
MINISZTÉRIUMA
ERŐFORRÁSOK
EMBERI ERŐFORRÁSOK
MINISZTÉRIUMA
Tartalomhoz ugrás
MÉDIA
  
Új sporteszközök és mezek érkeztek a kéziseknek

Hosszú idő és várakozás után, 2017-ben végre újra megalakult egyesületünk kézilabda szakosztálya. A kezdet kezdetén Pénzesné Balázs Kitti kezdte meg a játékostoborzást, tavaly májusban pedig beadtuk Sportfejlesztési Programunkat a honi kézilabda szövetség TAO rendszerében.

A szakosztály pályázatát siker koronázta, tizenegy igazolt játékossal és Kovácsné Göblyös Márta személyében szakképzett edzővel kezdődhetett el a munka. Az edzésmunka, a bajnokságra történő célzott felkészülés szeptemberben indult.
- A két sportszakember lelkes hozzáállásának köszönhetően az edzések heti két alkalommal jó hangulatban telnek - értékelt Gacsal Imre szakosztályvezető. Elmondása szerint sikerült két tiszafüredi támogatót találni, akik adójukból közel 800 000 Ft értékben támogatták a szakosztályt. 2018 év elején megrendelték a szükséges felszereléseket és sporteszközöket.
Minden kezdet nehéz - szokták mondani. Itt sem volt másként. A kezdeti bizonytalanság ellenére, már megvannak a játékosmezek, rövid időn belül a többi felszerelés is meg lesz (cipő, zokni, szivacskézilabdák, valamint egyéb edzőfelszerelések). A TVSE kézilabda szakosztálya jelenleg 19 utánpótláskorú igazolt játékossal büszkélkedhet, akik február végén megvívták első mérkőzésüket.
- Egerben volt a csapat február 25-én. Ott 17 igazolt kis kézilabdásunk vívta meg élete első és második kézilabda mérkőzését. Három csapattal indulunk a kisiskolás bajnokságban, a Sterbinszky Amália régióban, lány utánpótlás 8 éves korosztályban - részletezte Gacsal Imre.
A következő forduló márciusban lesz, reményeink szerint addigra minden felszerelés rendelkezésre áll majd.

Egyébként a TAO  pályázatban a szakosztály további eszközökre, sportfelszerelésre, valamint versenyeztetéssel összefüggő szállás és étkezés biztosítására, továbbá személyszállítási költségekre, a verseny és játékengedélyek költségeire is pályázott.


HAJRÁ FÜRED!


Copyright © 2018 Tiszafüredi VSE
Vissza a tartalomhoz